Sterk borteseier mot Gjelleråsen 4.

På grunn av skader og andre forfall skulle vi møte et av de bedre lagene i serien med bare 8 spillere.

IMG_6729langVi starter kampen bra og kunne (les burde) tatt ledelsen allerede etter få minutter, men enkelte bare avslutter for dårlig. Vi jobber godt bakover og skaper stadig farligheter fremover, og får betalt etter 8 minutter. Dessverre for oss tar det bare sekunder før Gjelleråsen utlignet med et meget bra skudd i krysset.

I det 12 minutt tar vi ledelsen igjen, denne gang på straffe. Flere mål blir det ikke i første periode.

2.periode starter på verst mulig måte, da noe rart skjer i forsvar og hjemmelaget utlignet etter bare 33 sekunder. Vi tar oss sammen og jobber godt for gjennom hele perioden. To minutter før slutt tar vi ledelsen igjen, og går til andre pause med en 3-2 ledelse.

I tredje periode utlignet gjestene nok en gang tidlig, denne gang etter 4 minutter. Vi jobber videre og midt i perioden tar vi timeout og noen justeringer etter tar vi igjen ledelsen bare 29 sekunder senere. Etter dette har vi egentlig god kontroll bakover, og skaper ting fremover. Tiden jobber til vår fordel og når vi får frislag nede i hjørent med 3 sekunder igjen skulle man tro at det var avgjort. Utrolig nok roter vi bort ballen og hjemmelaget får en farlig avslutning, som vår keeper heldigvis har kontroll på.

Vi vinner fortjent 4-3, men det kunne fort endt både med uavgjort og tap. Kampen var hele tiden åpen og begge keeperne hadde en god dag.

Se flere bilder på vår Facebookside her.