Sterk kamp mot Bjørndal

Med nesten to rekker skulle vi gjøre det vi kunne for å ikke bli overkjørt på hjemmebane av et meget sterkt Bjørndal lag.

IMG_6504-langtBjørndal har resultatmessing imponert til nå i sesongen, og vi forventet at de kom til å kjøre over oss også. Vi satset derfor på å ligge lavt og kontre når det var mulighet til det.

Det viste seg fort at Bjørndals resultater ikke bare var flaks, de var meget gode og trolig det beste laget vi noen gang har møtt. De hadde god kontroll på ballen, løp mye og riktig og var en konstant trussel mot vårt mål. Men siden vi lå lavt og de ble tvunget til å skyte fra litt avstand fikk vår keeper en mye enklere jobb en i tidligere kamper, og når han i tillegg står en kanonkamp holder vi 0-0 helt ut i det 7.minutt av 2.periode. Da gjør vi en liten byttefeil som vi blir straffet hardt for. Vi bytter tre mann når de har ballen, de kontrer og får til slutt ballen i mål via en av våre føtter.

Etter dette har vi en liten periode det rakner litt, og vi slipper inn tre mål til i løpet av de neste 5 minuttene. Vi tar oss sammen igjen og holder 0-4 ut perioden.

I tredje periode er det mye det samme, Bjørndal styrer og har de fleste mulighetene. Vi slipper inn tre mål til i denne perioden, men klarer også å få oss et lite trøstemål selv. Gledelig er det også at vi faktisk klarer å styre kampen når de har utvisning, det har vi vært ekstremt dårlige til tidligere.

Det er rart å være fornøyd når man taper 7-1, men mot slik motstand så er det mer en godkjent. Vi gjør lite personlige feil og spiller vi like bra mot de øvrige lagene så har vi gode muligheter til å ta poeng.

Se flere bilder på vår Facebookside her.