Sterk seier hjemme mot Bærums Verk / Hauger 2

Det ble en meget spennende og resultatmessig jevn kamp, men vi kunne til slutt fortjent beholde alle tre poengene.

IMG_8228-langFørste omgang starter på verst mulig måte da gjestene tar ledelsen før det har gått to minutter. Etter dette er det egentlig vi som styrer kampen, men sjansene vi skaper blir ikke farlige nok før i det 17.minutt, men så går det fort. Først er det Christian og Birger som samspiller fint før førstnevnte utligner til 1-1. Så tar det bare 38 sekunder før vi leder 2-1, denne gang er det Erik som gjør alt selv.

Dessverre så går det bare 38 sekunder igjen før det er mål, denne gang for gjestene og perioden ender 2-2.

I andre periode er det vi som er best. Gjestene presser høyt og prøver å skape farligheter. De klarer det av og til, og tar ledelsen igjen etter 5 minutter. Vi utligner i det 6.minutt og tar ledelsen etter 12 minutter, begge gangene er det samspillet mellom Christian og Birger som er avgjørende, med Birger som avslutter på disse to.

Så går det knapt et minutt og Ole Jørgen finner Erik med en fin pasning og vi leder nå 5-3.

Vi avslutter perioden med en mann mindre etter at Kev får en tominutter for slag, men holder enkelt ut og det står 5-3 før siste periode.

I tredje periode skaper vi enorme sjanser og burde ledet med mange mål, men midt i perioden er det gjestene som får en redusering og kommer inn i kampen igjen, og bare to minutter senere har de også utlignet. Vi tar nå en timeout for å roe ned litt.

Vi tar over kampen igjen og skaper mye sjanser, selv om gjestene helt klart har hatt sine muligheter også. Når det gjenstår tre minutter så er det nok en gang Birger og Christian som står bak et mål, og Birger får æren av å sette inn dagens siste mål.

For å lage litt spenning bestemmer vi oss for å få noen utvisninger på slutten. Først tar Christian en tominutter når det gjenstår 1.09 av kampen. To sekunder før slutt hiver Birger seg på og gjestene får en mulighet på frislag med 6 mot 3, etter at de har tatt ut keeper.

Kampen ender 6-5 og vi vinner kampen fortjent.

Se flere bilder på vår Facebookside her.