Storseier på bortebane

Det ble til slutt en meget komfortabel seier borte mot Ull/Kisa 3.

IMG_6548langVi presser fra start og har flere sjanser til å ta ledelsen og det er helt fortjent når vi gjør det etter bare tre minutter. Dessverre så tar det bare 2 minutter før det står 1-1, men vi føler at vi er et lite hakk bedre en hjemmelaget og kjører på videre. Midt i omgangen tar vi ledelsen igjen, men nok en gang utligner hjemmelaget etter kort tid. Det er hjemmelaget som styrer litt etter det, og trolig tenker vi at vi nok en gang skal rote bort en kamp vi kan vinne.

Det roer seg og vi er med i kampen igjen etterhvert, men når hjemmelaget får en utvisning etter 14 minutter tar vi over igjen. Vi får ikke mye ut av overtallperioden, men vi får roet litt ned og begynner å spille vårt spill igjen. Etter utvisningsperioden tar vi ledelsen for tredje gang. Rett før slutt får hjemmelaget nok en utvisning, og denne gangen klarer vi å kjøre litt bedre overtallspill, og sekundet før omgangen er over sitter 4-2.

I 2. periode har vi en klar plan på hvordan vi skal spille, og utrolig nok følger vi denne planen slik vi hadde tenkt. Vi øker til 5-2 og 6-2 før det har gått 2 minutter. Hjemmelaget klarer i det 5 minutt å dra på seg en ny utvisning før de minuttet etter drar på seg nok en utvisning, denne gang for å ha for mange spillere på banen. Vi utnytter 5-3 godt, og oker ledelsen til 7-2.

Vi kjemper inn to mål til i perioden, mens hjemmelaget bare får et trøstemål i denne perioden og vi går til andre pause med 9-3 ledelse.

I pausen er vi veldig opptatt av at vi skal fortsette på samme måte, men når siste periode starter så er vi ikke helt med og det kommer en redusering etter et minutt. Men vi tar oss sammen og øker til 10-4 bare sekunder etterpå.

3 minutter ut i perioden får vi vår eneste utvisning for dagen, og den feirer vi like godt med å skåre i undertall. Vi putter to mål til i det 7. minutt, med 17 sekunders mellomrom. Dagens siste mål kommer to minutter før slutt og vi vinner helt fortjent 14-4.

Det var lite stygt spill og meget gode dommere i denne kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.