Stortap i håpløs kamp

Selv om vi nok en gang er veldig få spillere så prøver vi å spille. Vi henger godt med i første periode, selv om gestene har en del skudd som Jonas redder, så er vi med i kampen. Vi tvinger dem til å avslutte fra ugunstige posisjoner, og er på dem når de kommer inn i farlige områder. Og de gangene vi ikke er der så er Jonas ustoppelig. Gjestene skårer en gang i perioden og går til pause med 1-0 ledelse.

I andre periode kjører vi på, og utligner etter 3 minutter. Men ett par minutter senere er alt over. Gjestene setter inn sin andre, og vi slutter å gjøre jobben vår. Fra nå av og ut lar vi dem skyte fra farlige områder, vi henger ikke med på løpene deres, og i tillegg gir vi bort ballen så fort vi ser den. Perioden ender 6-2 og det står dermed 7-2 til andre pause.

I tredje periode er vi enda dårligere, nå lar vi gjestene kontre 4 mot 2 og 3 mot 1 nesten hele tiden, og når vi ligger i posisjoner så klarer vi ikke å dekke vår mann. Denne perioden ender hele 10-0.