Stortap på hjemmebane etter katastrofeomgang

Etter å ha sluppet inn alt for mange mål i flere kamper i det siste gjorde vi noen endringer i både spillestil og posisjoner før denne kampen, men det så ikke ut til å hjelpe i det hele tatt.

Vi blir overkjørt fra start, men selv om vi holder ut i rundt 7 minutter så der vi ikke med i kampen. Det er utrulig at de ikke skårer før, men når de først setter den første så kommer de på løpende bånd. Gjestene vinner første omgang helt fortjent hele 7-0.

Vi endrer litt på rekkene før andre omgang, dette gjør faktisk begge rekkene bedre, samtidig som vi er mye mer på i dueller og spillet generelt.

Gjestene øker til 8-0, men så får vi vårt første mål. Det er Ruben som finner Johan med en fin pasning, og Johan setter den inn.

Litt etter skårer gjestene igjen, men vi svarer umiddelbart når Johan finner Christian, som setter vårt andre.

Sekunder etter skårer vi igjen, men denne gangen i feil mål. Martin treffer ballen med foten og styrer den fint i kassa bak Ole Jørgen.

Så går det et par minutter før Vidar sentrer til Ruben, som med skuddforsøk nummer 100 endelig treffer, og denne gangen godt, og vi har nå tre mål.

Fagerstrand setter en til før pausen, og leder nå 11-4.

I tredje periode skårer vi først, midt i omgangen. Denne gangen løper Johan gjennom alt og alle før han finner en helt umarkert Christian på bakerste stolpe.

Etter at gjestene har skåret en gang, så gjentar Johan og Christian situasjonen før, og vi får vårt femte og siste mål for dagen.

Litt rot på slutten gir Fagerstrand to mål, og kampen ender 5-14.

Vi gjør to gode perioder og en katastrofal.

Se flere bilder på vår Facebookside her.