Tap i første seriekamp

Innebandylaget hadde søndag sin første seriekamp noen sinne. Motstanderen var Vålerenga 4, og vi stilte til start med god tru.

IMG_2993Vi tok ganske tidlig ledelsen, og så at dette var en kamp vi kunne være med å prege. Dessverre preges kampen fra vår side at vi er litt urutinerte og dermed får Vålerenga en god del sjanser som de nok ikke burde fått.
Kampen snur og Vålerenga tar over og går opp i en 2-1 ledelse før pause, men like etter pause utlignet vi til 2-2, bare for å se at de øker til 3-2 minuttet etter.

Etter dette går det litt frem og tilbake, men Vålerenga er mer effektive forran kassa, og leder både 5-2 og 6-3, men vi er fortsatt med i kampen da vi reduserer til 6-4 like før 2.pause.

I tredje periode blir vi slitne og henger litt etter i perioder, men gir alt og ender til slutt med et helt greit 8-5 tap.

Bilder fra kampen kan du se på facebooksiden vår her.