Tung hjemmedeby

Det ble en tung og tøff kamp hjemme i Kleivhallen.

IMG_3145

Vi ble presset ganske godt fra starten av, og Ski 2 hadde flere store muligheter der de fort kunne tatt ledelsen. Etter 3 minutter klarte gjesten å få en utvist spiller pga at de var for mange på banen. Dessverre rotet vi denne muligheten bort med mye upresise pasninger og dårlig press.

Etter 8 minutter tar Ski 2 ledelsen etter at vi glipper i markeringene. Denne ledelsen holder de til det 17 minutt. Vi får da et innslag fra krysset på motstandernes banehalvdel. Simen tenker fort og sender ballen til en umarkert Kev, som fik god tid til å fyre av et skudd.

Dessverre setter gjestene inn to mål helt i slutten av omgangen, og vi går til pause med 1-3.

Andre periode er en periode med mye kjemping. Det tar 16 minutter før Ski 2 øker ledelsen til 4-1, men bare 30 sekunder senere setter Erik inn sitt første mål noensinne på et lavt skudd.

Perioden ender 1-1.

i 3.periode er vi slitne. I det 7.minutt skårer gjestene to ganger, og en siste gang i overtall i det 18.minutt.

Vi blir egentlig hardt straffet for personlige feil, og mangel på markeringer. Vi kommer oss utover i kampen og er på rett vei.

Alt i alt vinner Ski 2 fortjent, og kunne hatt flere mål hadde det ikke vært for keeper Jarle.

Se flere bilder på vår Facebook side her.