Tungt tap i årets siste kamp

Bunnlaget i divisjonen, OSI 2, måtte slås for at vi skulle få kontakt med med lagene over oss. I stedet var det hjemmelaget som vant og klatret forbi oss på tabellen. Nå må vi feire jul og nyttår som tabelljumbo.

Kampen starter ganske jevnt og vi har noen gode sjanser som ikke blir mål. Midt i perioden er det OSI som tar ledelsen og ikke lenge etter øker de til 2-1. Rett etter reduserer vi til 2-1 når Christian finner Erik T, og sistnevnte skårer.

Tidlig i andre periode får OSI lurt inn sitt tredje mål mellom hjelmen til Kay og krysset, i et hull som ikke var særlig større en ballen.

Litt senere får Johan en pasning ute på siden på egen banehalvdel, og løper forbi og gjennom tre spillere, lurer keeper og reduserer enkelt til 3-2. Midt i perioden får Christian ballen fra Birger, og utligner til 3-3.

Tredje periode er også jevn, men det er hjemmelaget som skårer målene. Først 4-3 midt i perioden, og så 5-3 tre minutter før slutt. Helt på slutten blir Christian spilt gjennom, men ballen blir slått bort 2 meter over bakken, og vi får frislag på noe som helt klart burde vært straffe.

Det bør også nevnes at vi har syv skudd i stolpene i denne kampen, noe som er ekstra kjedelig når vi taper med to mål.

Se flere bilder på vår Facebookside her.