Uavgjort i målrik bortekamp

Årets første kamp var mot et Ellingsrud 2 vi slo greit i sesongens første kamp. Nå skulle vi spille på bortebane, men med fult lag skulle vi ha gode muligheter selv om det var tydelig tidlig at det Ellingsrudlaget vi skulle møte i dag var betraktelig bedre en det laget vi møtte sist.

IMG_8567langDet begynner meget bra når vi tar ledelsen før det har gått to minutter. Vi holder ledelsen i tre minutter før vi får straffe mot oss på en noen millimeter for høy kølle. Denne setter hjemmelaget, og tre minutter senere tar de ledelsen, før de øker til 3-1 minuttet etter. Men vi bruker bare halvminuttet på å redusere, og har på ingen måte gitt opp.

I det 14.minutt utligner vi, men gjestene tar igjen ledelsen bare minuttet etter. Det står seg til pause og hjemmelaget leder nå 4-3.

I pausen er vi opptatt av å fortsette på samme måte fremover, men være litt mer på i forsvar. Vi legger fort merke til at hjemmelaget har byttet på rekkene, trolig for å skape mer. Det ser ikke ut til å ha ønsket effekt for dem, da vi etter to minutter utligner før vi tre minutter senere tar ledelsen 5-4. Knappe 20 sekunder senere øker vi ledelsen til 6-4.

Midt i perioden er det Ellingsruds tur, og setter da to mål, men vi tar igjen ledelsen  like etter, og leder nå 7-6. Etter dette skapes det mye sjanser uten at det blir mål. 30 sekunder får siste pause utligner hjemmelaget, og prøver å ta ledelsen helt på slutten. Da får vi oss en utvisning med fem sekunder igjen, men går til pause med 7-7.

Vi starter tredje periode med en mann mindre, men holder unna hele undertallsperioden, men fem sekunder senere tar hjemmelaget ledelsen igjen.

Etter seks minutter øker de til 9-6, men vi reduserer minuttet etter. Etter 10 minutter så utligner vi og kjører egentlig kampen. Hjemmelaget tar nå timeout, noe som ødelegger litt av vårt momentum. Kampen lever og det skapes mye muligheter begge veier, men det blir ikke flere mål.

Vi drar på oss en unødvendig 5 minutters utvisning rett før slutt da Johan kaster kølla etter å ha blitt kjørt over vantet og inn i sekreteriatet av en av deres spillere.

Uavgjort i denne kampen var nok rettferdig, men vi skulle gjerne hatt alle poengene, spesielt når vi tenker på alle de enorme mulighetene vi bommet på.

Se flere bilder på vår Facebookside her.